A régi jó Taverna Étterem

Napjainkban egyre fontosabbak a hazai éttermek, így remélhetőleg a mi kis barátságos éttermünk is jobban szem előtt lesz. A Taverna Étterem igyekszik a nemzetközi konyha legjobb darabjait a magyar szakácsművészet egyes remekei mellé tenni az étlapon, így ha nálunk jár, garantáltan minőségi ételeket fogyaszthat, magyarul nagyon finoman főzünk. A Taverna konyhája Önt is várja, akár rendezvényekkel is.

Related Posts

A legfinomabb karácsonyi sütemények

Nem tudod, hogy milyen süteményt készítsz karácsonykor? Semmi gond. Összegyűjtöttem az 50 legnépszerűbb és legfinomabb karácsonyra karácsonyi süteményt. Amelyek között biztosan te is megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. Lesz itt gyorsan elkészíthető süti, és elég nagy rutint igénylő sütemény is. A listában találhattok édes és sós süteményt is egyaránt. A sütemények egy része akár karácsony előtt […]

Az Artizan ital nagykereskedés ajánlata

Minőségi, természetes italok széles választékával várja Önt az Artizan online webshop. Az ital nagykereskedés kategóriákba csoportosította termékeit, így minden vásárló könnyedén megtalálja az ízlésének megfelelőbb palackot. A bio borok mellett nevezetes, kézműves sörök és pálinkák között tud válogatni. A készleten lévő palackok 24 órán belül futár segítségével házhoz is érkeznek.

Egy jó borszaküzlet kínálata

Online működő boros webáruház kínálatában mindenki megtalálja számításait. A Díszüveges borszaküzlet polcain egyedi címkés bor, exkluzív kiszerelésű borok és egyéb kiegészítők kaphatóak. Érdemes innen rendelni, mert a választék bőséges. Legyen szó névnapról, születésnap, itt mindig talál az alkalomhoz illő palackos bort. Sőt, akár egyedi igényeknek megfelelően lehet megtervezni a bor címkéjét is.

Különleges borok születésnapra, névnapra

Egy minőségi palack bor bármilyen alkalomkor megállja a helyét, legyen az születésnap, névnap vagy jeles évforduló. A különleges borok széle választékával találkozunk a Pannon borbolt oldalára kattintva, ahol kényelmesen házhoz lehet rendelni a kiszemelt üvegeket. Mindenegyes termék mellett részletes bemutatkozó található. Az ízletes hazai borokat akár díszdobozos csomagolásban is lehet kérni.