Balatoni szállás

A balatoni szállást foglald le nálunk és élvezd az itteni környezetet. Az egyik csodája a Balatonnak a visszhang. A visszhang jelensége valójában a 18-ikszázad közepe, a mostani apátság felépítése óta létezett. A Visszhang-dombon felállított úgymond „Echo-kőtől\” elkiáltott szavak az apátság északi oldaláról verődtek vissza, és mindössze két másodperc alatt téve meg az oda-vissza közel hétszáz m távot. A hang ereje a huszadik század elejére egyre csökkent. Klikk ide most!

Related Posts

Gyerekbarát szállás teljes felszereltséggel

Gyerekbarát szállás teljes felszereltséggel, ahonnan nem hiányozhat sem a felnőttek sem a gyerekek számára, a nagyon fontos felszerelés. A megújult wellness részlegünkben, élményekben gazdag napokat tölthet, családjával. Az élménymedence és a gyermekmedence, a felnőttek és a gyerekek kedvence, amit nap, mint nap, igénybe is vesznek. Nálunk, garantáltan nagyon jól fogja érezni magát, családjával!

Gyermekbarát szállás az oxigenhotel.hu weboldalon

Gyermekbarát szállás az oxigenhotel.hu weboldalon elérhető. Négy csillagos szállodánkban több mint 100 gyermekbarát szolgáltatás, babarát felszerelés, valamint baba-animáció is található. 10 év alatti gyerekeknek minden teljesen díjmentes. Látogassa fel az oxigenhotel.hu weboldalt a kristálytiszta levegőjű bababarát szálloda további információiért, hiszen most tavaszi akciónk csak Önre vár!

Gyermekbarát szállás teljes körű wellnessel

A gyermekbarát szállás teljes körű wellnessel korrekt áron elérhető az oxigenhotel.hu weboldalon. Sok családos számára okoz problémát, hogy olyan szálláshelyet találjon, amely a kicsik igényeinek is maximálisan megfelel. A gyerekbarát szállodák egyik legkedveltebbje várja mindazokat, akik családdal utaznának, de a wellness nyújtotta kikapcsolódásról sem mondanának le. Foglaljon szállást nálunk, most különösen megéri!

Gyerekbarát szállás családok részére

A gyerekbarát szállás családok részére nyújt wellness szolgáltatásokat. Ilyen az Oxigén Hotel, melyet kifejezetten gyermekes családok részére alakítottunk ki úgy, hogy a család minden tagja feltöltődhessen nálunk. Gyermekeknek all inclusive ellátást nyújtunk, napi ötszöri étkezéssel, és nassolási lehetőségekkel, míg a felnőttek ZEN SPA szolgáltatásainkat élvezhetik. Higgye el, a pihenés Önnek is jár!