Bízza céges könyvelését a Stabil Kontaktra!

A Stabil Kontakt elsősorban céges könyveléssel foglalkozik. Irodánk célja, hogy megbízható könyvelést biztosítson megfizethető áron. Ügyfeleink számára korrekt, teljesítményarányos tarifát szabunk ki, a munkánkért felelősséget vállalunk, illetve segítséget biztosítunk a bonyolult szakszövegek értelmezésében, és adótanácsadással is szolgálunk a könyvelés mellett.
Forduljon hozzánk bizalommal bárminemű gazdasági problémával.

Related Posts

Könyvelő iroda

Vállalkozásunk könyvelés, bérszámfejtés és adótanácsadás szolgáltatást végez. Ezek a tevékenységek magukba foglalják a havi rendszeres kettős könyvelést, a bérszámfejtést, az elektronikus adóbevallást, adatszolgáltatást, a számviteli törvény szerinti éves beszámoló elkészítését, összeállítását. Vállalkozásunk erénye, hogy kis vállalkozás, 3 regisztrált mérlegképes könyvelő dolgozik, minden egyes cégnek saját könyvelője van. A könyvelő iroda intézi ügyfeleink ügyes-bajos adóügyeit.

Hídépítésben

A szolgáltató hídépítésben igen jártas. Mivel az országunkban történő fejlődésekben is részt vett, pontosabban hídépítéseket végzett el az M3-as, M7-es, M0-ás autópálya építésében, mindamellett generálkivitelezési munkálatokat is elvégzett az M4-es metró Etele téri állomásán. A legfőbb célja a piac igényeihez történő gyors alkalmazás, így az igényeknek megfelelően cselekednek.

A bérszámfejtési szolgáltatás összetett feladat.

Minden vállalkozásnál tisztának kell lennie a pénzügyeknek, főleg a könyvelési folyamatoknak. A bérszámfejtési szolgáltatás is ilyesmi. A bérszámfejtési szolgáltatás szintén egy olyan folyamat, mely jó hogy ha minden hónapban hiba nélkül zajlik le és így nem csinál magának a munkaügyes plusz munkát. Senki sem szereti, hogy ha a hónap végén nem annyi fizetést kap, mint […]

Könyvelőiroda 14.kerületi cégek számára és nem csak!

Könyvelőiroda 14.kerületi cégek számára! Szeretnél egy megbízható és felelősségteljes könyvelőt, aki rendben tartja céged számláit? Ha erre vágysz, akkor látogasd meg internetes oldalunkat vagy keress fel minket 14.kerületi irodánkban, ahol kedvező ajánlatokkal várunk rád. Cégünk remek áron vállalja egyéni vagy társas vállalkozások könyvelését és bárszámfejtését. Ne habozz, könyvelésért válassz minket!