Díszítsd fel ablakaidat szép dekor függönyökkel.

A dekoratív függönyök kiemelik és keretezik a fényáteresztő függönyöket és az ablakunkat. A színek játékával a helyiségben különleges hatást érhetünk el mivel a jól megválasztott dekor függöny a szoba diszévé válik.
A dekor függöny bármelyik sötétítő függöny anyagból készülhet. A taft vagy selyem a fényesebb a mattab anyagok kedvelőnek a len textil vagy pamut anyag lehet jó választás. A bársony és plüss anyagokat a testesebb fogás miatt választják.
Az oldal sálként, vagy csak leengedett dekorációs elemként használt függönyöknél is használhatunk olyan kiegészítőket, amelyekkel csak tovább fokozhatjuk a látványt. Ilyen kiegészítő a klasszikus egy vagy kétfejes függöny kikötő, a különleges csomózással készített függöny elkötő zsinórók.
Hogy neked melyik dekorációs függöny illene a szobádba azt mi sem egyszerűbb megtalálni, amihez elég, ha csak leülsz a számitőgéped elé, és megnézed a több száz darabos kínálatunkat. Tudsz színre és árra is keresni igy 2-3 gombnyomás és már meg is találhatod a számodra ideális dekor függönyt.
Mivel a dekor függönyök csakis diszitő funkciót látnak el a lakásunk enteriőrjében csak akkor használjuk, ha nincs szükség sötétítésre vagy árnyékolásra, mert ez mondjuk már másképpen meg van oldva pl rolókkal vagy redőnyökkel.

Related Posts

Beltéri ajtó rendelés Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár és környékén lakik és beltéri ajtó rendelésen töri a fejét? Akkor önnek a belteriajto.net a segítségére lehet.Cégünk Mosonmagyaróvári székhelyű.Így nálunk megrendelheti ajtajait, amit ki is szállítunk, és be is építünk önnek.Minőségi beltéri ajtókat rendelhet Mosonmagyaróváron.Beltéri ajtóink minőségi eleme lehet az otthonának.Keressen minket bizalommal.Ha technikai kérdése lenne abban is tudunk segíteni önnek.

Beltéri ajtók

Engedd meg,hogy had segítsünk ,ha beltéri ajtó vásárlása előtt állsz.Ma már a piacon számos típusú ajtót találsz,azonban nem mindegy milyen szempont alapján választasz beltéri ajtót.CPL az egyik legnépszerűbb ajtótípus most a piacon.Ennek az ajtó típusnak a főbb jellemzői,hogy strapabíróak és nagy igénybevételnek tehetők ki.Ezért minden olyan ingatlanba ,ahol ilyen nagy igénybevétel van ajánlott a CPL […]

Modern háztervezés – Kreatív építészet

A több mint 20 éve alapított SzeRaKo Csoport Építésziroda komplex szolgáltatást nyújt a lakóépületek, társasházak és ipari épületek tervezésétől az engedélyeztetésen át a kivitelezés befejezéséig. Legfontosabb tevékenységünk az építészeti háztervezés, melyet a tervezési folyamatunk alapján teljes ügyintézéssel végezzük. Az igények megismerése után színes kreatív terveken mutatjuk be az ötleteinket, melyeket a vázlattervek készítése során pontosítunk, […]

Mosdócsere házilag, hogyan csinálja a vízszerelő?

A mosdó cseréjének legtöbbször az az oka,hogy megsérül vagy más megjelenésű mosdót szeretne felszerelni a tulajdonos.Legtöbbször előforduló sérülés hogy beleejtenek valami kemény tárgyat és ennek következtében a mosdó megsérül,megreped.A másik gyakori ok,hogy a régi mosdón hajszál repedések jelennek meg és már nem esztétikus a megjelenése. Ha úgy döntünk,hogy a mosdócseréhez nem hívunk vízszerelő szakembert hanem […]