Hasonlítsa össze az árakat az Árcédulán!

Az Árcédula egy olyan internetes felület, melyen különféle partnerek ugyanazon termékeit egy lapon tünteti fel: ezeket a termékeket, így a vásárlóknak lehetősége nyílik arra, hogy összehasonlítsák az árakat illetve, hogy összehasonlítsák a termékeket az alapján, hogy mennyi lesz a várható szállítási idő.
Partnereink számára pedig fel tudjuk ajánlani a lehetőséget, hogy grafikonos kimutatást készítünk a potenciális vásárlókról, és ezt továbbítjuk számukra.

Related Posts

Magento webáruház

Magento webáruházakat azért keresik, szeretik sokan, mert a látogatók számára a navigáció, az eligazodás egyszerűen megoldható. A keresés, legyen szó pár száz vagy több ezer termékről, nem vesz el hosszú időt. A pénztárfolyamat a vevőkör igényeinek megfelelően beállítható, lehet egy vagy több lépcsős. A tulajdonos számára azért előnyös a Magento, mert a funkciók, különböző beállítások […]

DuckDuckGo

A DuckDuckGo 10. évét ünnepli. A kereső legfontosabb célja hogy a felhasználókat ne kövessék, így hirdetések nélküli találatok ad, és az adataink se fognak rossz kezekbe kerülni. Több adatvédelmi fokozat közül lehet választani, így mindenki eldöntheti menyit enged és mennyit nem a követésekből. A DuckDuckGo immár 10. éve a legbiztonságosabb kereső az adataink védelmével kapcsolatban. […]

A minőségi betonról

Építkezésbe fogna? Szeretne minél többet tudni a témáról? A NekemKell írásai segítenek ebben! A weboldalra ellátogatva Ön is gyorsan átnézheti a témáról szóló cikkeket. Ilyen pl. a mixerbeton áraival kapcsolatos cikk, amit a linkre klikkelve azonnal el is olvashat. De szórakozás és életmód témákról is talál érdekességeket. A NekemKell linkjén a transzportbeton minden tudnivalóját megtalálja.

Hazai és külföldi SEO

Elkészült weboldala elérését, címét senki nem tudja, amíg nem található meg a keresők, természetes találati listája elején, hacsak nem hirdet méreg drágán. A keresőkből érkezik a látogatók 90%-a. Ha szeretné, hogy weboldala előrébb kerüljön a keresők találati listájában, vegye fel velünk a kapcsolatot! Cégünk évek óta foglalkozik weboldalak keresőoptimalizálásával, nagyon szép eredményekkel!