Immunerősítő gyógynövények

Az immunrendszerünk működéséhez esszenciális anyagokat, antioxidánst és tápanyagot vesz fel. Az ismert bogyós gyümölcsöket, gyógynövényeket mutatja be oldalunk melyeknek immunerősítő hatása közismert. Szuper immungyümölcsök a málna és az áfonya is. A gyógynövények , mint a  macskakarom és a ginzeng fellendítik az immunrendszert. Fontos még fogyasztani vitaminokat, karotinoidokat és cinket. Említésre méltó a kókuszolaj, mely az anyatejhez hasonlóan laurinsav tartalmáról ismert, így véd a fertőzésektől.

Related Posts

Mobb lesz a májam állapota a máriatövistől?

Plinius idejében is ismerték a máriatövismagok májat védő hatását. Gombás mérgezés előtt, vagy közvetlen utána, ha a máriatövis magvait fogyasztják, szinte biztosan elkerülhető a májkárosodás. A magkészítményekkel visszafordítható az alkoholos cirrózis. A máriatövisnek a fő hatóanyaga a szilimarin, ami védi a máj sejtjeinek a membránjait, így előzve meg a májkárosodás kialakulását. Fogyasztása javallott mindazoknak, akik […]

Idegsebész

Találja meg az Önnek legmegfelelőbb idegsebészt a Foglalj Orvost-on! Amennyiben az neurotraumatológiai, neuroonkologia, stb. problémával küzd, könnyedén és gyorsan foglalhat magának idegsebészt a felajánlott időpontokban. Minden felsorolt idegsebész képzett szakorvos, melyeket páciensei értékeltek, így Ön fontos információkhoz és véleményekhez juthat a választás előtt. Próbálja ki a Foglalj Orvost most!

Szépségápolás

Ha szépségápolás területén keresünk termékeket az nagy kihívás lehet ugyanis nem egyszerű megtalálni a legjobb termékeket a legjobb áron hisz a piac erősen túltelített. Ebben segítenek az online ár összehasonlító oldalak ahol több internetes web áruház árait találjuk meg összegyűjtve ezzel megkönnyítik nekünk a választást, hogy könnyedén tudjunk új terméket vásárolni akár a fotelből is.

Turmeric Full Spectrum kapszula

Ön is szeretne egész évben védett lenni a betegségekkel szemben? Akkor nincs más teendője, mint immunerősítő készítményeket szednie. A Turmeric Full Spectrum koncentrált kapszula olyan szabadalommal védett kivonatokat tartalmaz, melyek hozzájárulnak az immunrendszer egészséges működéséhez. A Turmeric Full Spectrum magas kurkumin tartalommal rendelkezik. A kurkuma már évezredek óta jól ismert gyógynövény.