Kedvező árú autómentés külföldről

A Lisztes autószállítás szolgáltatását bárki igényelheti, aki autójával bajba került és nem tud hazamenni. A biztonságos autómentés külföldről könnyedén megoldható és igazán nem kerül sokba. Érdemes a szolgáltatást telefonon igényelni, és a segítség azonnal elindul a helyszínre. A terepjáróhoz egy billenőplatós tréler tartozik, amely 5 méter hosszú, így nagyobb autó is kényelmesen elfér rajta.

Related Posts

Béreljen autót akár azonnal!

Az Autókölcsönző Klub egy budapesti autókölcsönző szalon, ahonnan személyautókat, kishasznongépjárműveket, illetve mini buszokat is bérelhet, kedvező áron, jó minőségben, egy, vagy akár több napra is! Szalonunkban arra törekszünk, hogy minden tőlünk bérbe vevő ügyfelünk megtalálja kínálatunkban azt a járművet, melyre szüksége van. Különleges alkalmak esetén akár sofőrt is tudunk biztosítani a járműhöz.

Tankoljon jobb árakon üzemanyagkártyával

Az üzemanyag költség optimalizálás egyik leghatásosabb eszköze az üzemanyagkártya. Egyrészt az üzemanyag kártyával történő fizetés jóval biztonságosabb mintha készpénzzel fizetne útjai során. Költségeinek elszámolása, számlázása egyszerű: központi fiókján keresztül bármikor lehívhatja költségszámláit és vállalkozásának könyvelésébe illesztheti. Kényelmes számlázás mellett biztosíthatja költségeinek jobb átláthatóságát, könnyebb kezelhetőségét. A töltőállomásokon elérhető kedvezmények a kártya révén akár már egy […]

Mennyibe kerül az autójavítás Budapesten ?

Az autójavítás Budapest környékén egy felkapott szolgáltatás, hiszen sokszor meghibásodnak az autók. Mivel nagyon sokféle karosszéria javítás árakkal találkozhatnak a fővárosban, éppen ezért legyen óvatos, mielőtt igénybe veszi a karosszéria javítás Budapest szolgáltatást valamelyik szerelő műhelynél. Látogasson el a szerelőműhelybe, de előtte kattintson a cég honlapjára, és tudjon meg róluk többet !

Hol van jégkár javítás Budapesten

Ha azt tapasztalja, hogy a hirtelen jött vihar után elverte a jég a gépjárművét, akkor ne sokáig hezitáljon, hiszen a jégkár javítás Budapesten nem sokáig időzhető el ! Ilyenkor már nem tehet mást, minthogy felkeresi az egyik legrutinosabb javító műhelyt a fővárosban, és kikéri a tanácsukat ebben a dologban. Ekkor a képzett szakemberek készségesen elmondják […]