Könyvelő iroda

Vállalkozásunk könyvelés, bérszámfejtés és adótanácsadás szolgáltatást végez. Ezek a tevékenységek magukba foglalják a havi rendszeres kettős könyvelést, a bérszámfejtést, az elektronikus adóbevallást, adatszolgáltatást, a számviteli törvény szerinti éves beszámoló elkészítését, összeállítását. Vállalkozásunk erénye, hogy kis vállalkozás, 3 regisztrált mérlegképes könyvelő dolgozik, minden egyes cégnek saját könyvelője van. A könyvelő iroda intézi ügyfeleink ügyes-bajos adóügyeit.

Related Posts

A bérszámfejtési szolgáltatás összetett feladat.

Minden vállalkozásnál tisztának kell lennie a pénzügyeknek, főleg a könyvelési folyamatoknak. A bérszámfejtési szolgáltatás is ilyesmi. A bérszámfejtési szolgáltatás szintén egy olyan folyamat, mely jó hogy ha minden hónapban hiba nélkül zajlik le és így nem csinál magának a munkaügyes plusz munkát. Senki sem szereti, hogy ha a hónap végén nem annyi fizetést kap, mint […]

Tapasztalt könyvelő Budapesten, akár háztól-házig szolgáltatással

Tapasztalt könyvelő Budapesten, akár háztól-házig szolgáltatással egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelését, valamint magánszemélyek adóbevallását vállalja. Több mint 10 év, főleg multinacionális cégeknél szerzett könyvelői munkatapasztalat után úgy döntöttem, hogy egy budapesti könyvelőiroda létrehozása lesz számomra a következő lépés a karrieremben. Üzleti partnereimmel egy ügyfélközpontú, személyes, bizalmon alapuló kapcsolatot szeretnék kialakítani. Emiatt részesítem előnyben […]

Bízza céges könyvelését a Stabil Kontaktra!

A Stabil Kontakt elsősorban céges könyveléssel foglalkozik. Irodánk célja, hogy megbízható könyvelést biztosítson megfizethető áron. Ügyfeleink számára korrekt, teljesítményarányos tarifát szabunk ki, a munkánkért felelősséget vállalunk, illetve segítséget biztosítunk a bonyolult szakszövegek értelmezésében, és adótanácsadással is szolgálunk a könyvelés mellett. Forduljon hozzánk bizalommal bárminemű gazdasági problémával.

Bérszámfejtés Sárvár

Bérszámfejtés Sárvár vonzáskörzetében elérhető igazán kedvezményes áron a naprakeszkonyveles.hu weboldalon. Könyvelőirodánk többféle bérszámfejtési szolgáltatást is biztosítani tud ügyfeleinek, amely szolgáltatások közé tartozik a táppénz igényléssel kapcsolatos ügyintézés, a GYES és a GYED ügyintézése, valamint a megbízási és egyéb jogviszonyok bérszámfejtése. Amennyiben többet szeretne megtudni, mindenképp kattintson weboldalunkra.