Kranjska Gora

Rengeteg természeti szépsége mellett a völgy gazdag kulturális örökséggel is büszkélkedhet. A Zgornja Radovna Kulturális Útvonal elvezet számos több-száz éves házhoz; megtekintheti a hegymászás történetét bemutató szlovén Alpesi Múzeumot; az orosz kápolna pedig a háború ostobaságaira emlékeztet. Jakob Aljaz emlékműve a lelkipásztornak és a vezetőnek állít emléket, aki a jobb idők felé vezető utat mutatta meg. Kranjska Gorában és környékén a Júliai-Alpok élénk eseményei várják Önt.

Related Posts

Siófok apartman

Siófok apartman megtekinthetőek a www.siofokapartman.com weboldalon. Ha Siófokon nyaral, akkor mindenképp válassza ezeket a lakásokat, mivel a strandhoz és a legfontosabb látványosságokhoz közel vannak, és jól felszereltek. Az apartmanokról, valamint a bérlésről minden hasznos információt megtalál a fentebb említett weboldalon. Ha kérdései merültek fel, akkor bátran vegye fel a kapcsolatot a cégünk munkatársaival, és ők […]

Nyugdíjas hotel a wellnesshotel.hu oldalon

Nyugdíjas hotel a wellnesshotel.hu oldalon, ahol minden szükséges információt megtalál a szállodánk kapcsán! Keressen meg minket az interneten és foglaljon magának szobát szintén a világháló segítségével! Nézzen utána számtalan wellness szolgáltatásunknak, amelyek kifejezetten azt a célt szolgálják, hogy Ön csodálatosan érezze magát nálunk! Wellnesshotel.hu – a boldogság és a kikapcsolódás apró szigete!

Wellnesshotel.hu

A wellnesshotel.hu oldalon, a legkedvezőbb árkategóriák közül választhatja ki azt a szobát vagy apartmant, amelyik a legjobban tetszik. Ha mellettünk teszi le a voksát, akkor felejthetetlen élményekben lesz része, amire évtizedek múlva is emlékezni fog. Büszkék vagyunk, arra a sok pozitív visszajelzésre, melyeket a nálunk vendégeskedő emberektől kapunk és azt szeretnénk, ha Ön is részese lenne az […]

Oxigenhotel gyerek hotel

Oxigenhotel gyerek hotel elérhető Noszvajon, amely Magyarorszgá első all inclusive négycsillagos szállodája volt. Hotelünkben nemcsak a kicsik, hanem a szülők is pihenhetnek, számukra spa ajánlatokkal és családi wellness programokkal készülünk, amíg a kicsik 100+1 szolgáltatásunkat élvezik. További információkért látogassa fel az oxigenhotel.hu weboldalt. Oxigenhotel.hu – a béke és a boldogság szigete!