Linkkatalógus ingyen

Válassza a linkland linkgyűjteményt ahol ingyenesen helyezhet el linkeket. Több kategória közül választhat pl.: zene, játék, sport, vásárlás, műszaki cikkek, ruházat. Linkbeküldésnél néhány szabályt be kell tartanunk. Viszontlink kötelező, viszont egy teljesen külön álló weboldalra kell majd hivatkoznunk. Teljesen egyedi nem másolt szöveget kell írnunk, amit ellenőriz az oldal. Félkész, igénytelen és felugró reklámokkal teli oldalakat nem fogadnak el. Érdemes linket beküldeni az oldalra az előbb felsorolt feltételek teljesítése mellett, mert a beküldött link megjelenik adott kategóriában és az egyes toplistákban is. Valamint RSS csatornáját is beküldheti így az oldalának adatlapjára kikerül az utolsó 5 bejegyzés hivatkozása is, tehát az oldaltól 5db mély linket is kap, ami nagyon sokat számít a SEO esetében. Reméljük, hogy sikerült felkelteni az érdeklődését és hamarosan beküldi weboldalát a linkland.hu oldalra.

Related Posts

Még egy linkgyűjtemény

A linkgyűjteményekből, linkmegosztókból soha nem elég. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy itt van még egy ilyen weboldal. A linkkatalógus jellemzői röveden: könnyű kezelhetőség, vállaható beküldési feltételek, és gyors elfogadás.

Remek linkgyűjtemény

Mindenre kiterjedő linkgyűjtemény várja önt a premium-linkgyujtemeny.hu weboldalon. Ha ön kikapcsolódásra vágyik, akkor jó helyen jár weboldalunkon, hiszen széles kínálatunkban megtalálhatja a Dumaszínház linkjét. Ha eljutott a Dumaszínház weboldalára, akkor kedvezményes áron válthat jegyeket a humoristák fellépéseire. Amennyiben többet szeretne megtudni, és ha érdekli önt a Dumaszínház linkje, akkor kattintson a premium-linkgyujtemeny.hu-ra.

Kiváló linkgyűjtemény

Rendkívül átfogó linkgyűjtemény megtekinthető a premium-linkgyujtemeny.hu weboldalon. Ha például éppen szórakozásra vágyik, akkor jó helyen jár weboldalunkon, hiszen itt megtalálhatja például a Dumaszínház linkjét, ahol jegyeket lehet váltani a legjobb magyar humoristák előadásaira, és a dumaboltban akár dumaszínházas termékeket is vásárolhat. További részletekért és információkért keresse fel weboldalunkat a premium-linkgyujtemeny.hu-t.

Minőségi linkgyűjtemény

Gazdag linkgyűjtemény található a premium-linkkatalogus.hu nevű weboldalon. Nálunk rengeteg témában találhat linkeket, úgyhogy még ma látogasson el hozzánk! Olvashat az egészségről, kereskedelemről, különböző szolgáltatásainkról, szórakozásról, turizmusról és kedvére válogathat a jobbnál jobb termékek közül az általunk felkínált webáruházakban! Higgye el nem fogja megbánni ha felkeres minket!