Mit ajánl a badacsonyi vendégház ?

A fenti címben említett, 12 embert is befogadó, illetve pótágyakkal 14 személyre is kibővíthető vendégház Badacsony frekventált helyén található, ahol mindenki kipihenheti magát. Földrajzilag a Kisörshegy dűlőn, illetve a Káli medence szélén található, és a pihenni vágyóknak borkóstoló, borvacsora programokat is ajánlanak festői környezetben. Látogasson el a weblapra, ahol többet is megtudhat.

Related Posts

Kranjska Gora

Rengeteg természeti szépsége mellett a völgy gazdag kulturális örökséggel is büszkélkedhet. A Zgornja Radovna Kulturális Útvonal elvezet számos több-száz éves házhoz; megtekintheti a hegymászás történetét bemutató szlovén Alpesi Múzeumot; az orosz kápolna pedig a háború ostobaságaira emlékeztet. Jakob Aljaz emlékműve a lelkipásztornak és a vezetőnek állít emléket, aki a jobb idők felé vezető utat mutatta […]

Siófok apartman

A Siófok apartman az Aranypart közepén, a Petőfi sétánytól, a Nagystrandtól pár száz méterre helyezkedik el. Siófoki apartmanházunk teljesen újépítésű, minden kedves vendégünk részére próbáltunk apartmanokat kialakítani legyen az pár, család, baráti társaságok, egyedül érkezők, vagy akik luxust szeretnének lakosztály is áll rendelkezésre. A siófoki apartmanok, Siófok egyik legszebb részén az Aranyparton nyugodt üdülőövezetben található […]

Miként zajlik a lakóautó kölcsönzés folyamata ?

Néhány mondtaban leírom, hogyan zajlik egy európai körutazás előtt a családfő által igénybevett lakóautó kölcsönzés procedúra lépésről lépésre. Akár magánszemély, akár pedig cég a bérbevevő, minden esetben dokumentumokkal kell igazolni a személy kilétét, és hogy rendelkezik-e legalább 2 éves járművezetői engedéllyel, személyi igazolvánnyal, lakcímkártyával, és a bérlő lakcímére szóló 30 napnál nem régebbi közüzemi számlával.

Érezze kitűnően magát Olaszországban !

Akár csak egy olasz focimeccsre, vagy egy rövid hétvégére szeretne Itáliába utazni az olaszországi apartmanok kitűnő szállást biztosíthatnak Önnek, és családja részére is. Az Olaszországra specializálódott utazási iroda ajánlatai között olyan programok vannak, mint például olasz gasztronómiai élmények számos olasz városkában, vagy olasz borok megkóstolása, valamint egy hangulatos autós kirándulás Itálián keresztül.