Mobb lesz a májam állapota a máriatövistől?

Plinius idejében is ismerték a máriatövismagok májat védő hatását. Gombás mérgezés előtt, vagy közvetlen utána, ha a máriatövis magvait fogyasztják, szinte biztosan elkerülhető a májkárosodás. A magkészítményekkel visszafordítható az alkoholos cirrózis. A máriatövisnek a fő hatóanyaga a szilimarin, ami védi a máj sejtjeinek a membránjait, így előzve meg a májkárosodás kialakulását. Fogyasztása javallott mindazoknak, akik mérgeknek vannak kitéve, alkohollal mérgezik magukat, vagy kábítószert fogyasztanak. A máriatövisnek nagyszerű gyógyító hatásai kiterjednek ezen kívül a májrák kialakulásának megelőzésére és a vércukorszint szabályozására is.

Related Posts

Immunerősítő gyógynövények

Az immunrendszerünk működéséhez esszenciális anyagokat, antioxidánst és tápanyagot vesz fel. Az ismert bogyós gyümölcsöket, gyógynövényeket mutatja be oldalunk melyeknek immunerősítő hatása közismert. Szuper immungyümölcsök a málna és az áfonya is. A gyógynövények , mint a  macskakarom és a ginzeng fellendítik az immunrendszert. Fontos még fogyasztani vitaminokat, karotinoidokat és cinket. Említésre méltó a kókuszolaj, mely az anyatejhez […]

Idegsebész

Találja meg az Önnek legmegfelelőbb idegsebészt a Foglalj Orvost-on! Amennyiben az neurotraumatológiai, neuroonkologia, stb. problémával küzd, könnyedén és gyorsan foglalhat magának idegsebészt a felajánlott időpontokban. Minden felsorolt idegsebész képzett szakorvos, melyeket páciensei értékeltek, így Ön fontos információkhoz és véleményekhez juthat a választás előtt. Próbálja ki a Foglalj Orvost most!

Szépségápolás

Ha szépségápolás területén keresünk termékeket az nagy kihívás lehet ugyanis nem egyszerű megtalálni a legjobb termékeket a legjobb áron hisz a piac erősen túltelített. Ebben segítenek az online ár összehasonlító oldalak ahol több internetes web áruház árait találjuk meg összegyűjtve ezzel megkönnyítik nekünk a választást, hogy könnyedén tudjunk új terméket vásárolni akár a fotelből is.

Turmeric Full Spectrum kapszula

Ön is szeretne egész évben védett lenni a betegségekkel szemben? Akkor nincs más teendője, mint immunerősítő készítményeket szednie. A Turmeric Full Spectrum koncentrált kapszula olyan szabadalommal védett kivonatokat tartalmaz, melyek hozzájárulnak az immunrendszer egészséges működéséhez. A Turmeric Full Spectrum magas kurkumin tartalommal rendelkezik. A kurkuma már évezredek óta jól ismert gyógynövény.