Páncélszekrények minősített zárszerkezettel

Páncélszekrények minősített zárszerkezettel és két szintes polcrendszerrel is rendelhetőek a honlapunkról. A legtöbb esetben német Wittkopp kulcsos zárszerkezettel vannak ellátva az általunk forgalmazott páncélszekrények, melyek között megtalálhatóak a trezortech és Wertheim termékek.Mi mindig arra törekszünk, hogy minden igényének eleget tegyünk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor kattintson a banktechsafe.hu honlapjára.

Related Posts

Biztonságos páncélszekrény

Biztonságos páncélszekrény mindazok számára, akik szeretnék értékeiket valóban biztonságban tudni. Egy bejárati ajtó általában nem jelent komoly kihívást a betörő számára, azonban a páncélszekrény könnyen visszarettenti a behatolót. A páncélszekrényekre leginkább ékszerüzletekben és bankokban van szükség, de a kisebbeket, amik kifejezetten háztartások számára lettek létrehozva és viszonylag elérhető áron lehet hozzájuk jutni.

Páncélszekrény a banktechsafe webáruházból

Páncélszekrény a banktechsafe webáruházból! páncélszekrények teljes kínálatát megtekintheti a banktechsafe.hu weboldalára látogatva. Az effajta páncélszekrények erős és magas biztonságú értékhatárral rendelkeznek. A kínálatunkban több méret közül válogathat, az igényeinek megfelelően. Alkalmazhatóak otthon, irodában, bankban vagy éppen ékszerüzletekben is. Bővebb tájékoztató jellegű információt a honlapunkon talál.

Páncélszekrény ár

Páncélszekrény ár megtekinthető banktechsafe.hu oldalára kattintva. Kiváló választás lehet bankok, pénzintézetek, illetve szállodák részére, ahol nagy mennyiségű érték kerülhetnek megőrzésre nap, mint nap. A honlapunkon megtalálja a MABISZ minősítéssel ellátott típusokat, melyek akár risztóval is eláthat. Egy riasztóval felszerelt termék esetén akár 40 millió forintra is köthet biztosítást. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel […]

Wertheim páncélszekrények

Wertheim páncélszekrények belsejében elhelyezett értékekhez egyhamar senki sem fog jogtalanul hozzájutni, hisz a páncélszekrények nyitása kulcs nélkül a legravaszabb tolvajokon is ki tud fogni. A páncélszekrényeket elsősorban a bankok és az ékszerüzletek használják, azonban méret függvényében akár otthoni alkalmazásra is alkalmasak. Éppen ezért, ha a lehető legnagyobb biztonságban akarja tudni értékeit Önnek is ajánljuk. A […]