Páncélszekrények minősített zárszerkezettel

Páncélszekrények minősített zárszerkezettel rendelkeznek így garantált a magas fokú védelem. Továbbá ezen felül elmondhatjuk az általunk forgalmazott termékekről, hogy megerősített ajtóval és korpusszal rendelkeznek, így garantált a magas biztonsági szint. Ezek a páncélszekrények kifejezetten ajánlottak bankokba, vállalatokhoz vagy ékszerüzletekbe is egyaránt. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést forduljon hozzánk bizalommal és kattintson a banktechsafe.hu weboldalára.

Related Posts

Páncélszekrény ár

Páncélszekrény ár megtekinthető banktechsafe.hu oldalára kattintva. Kiváló választás lehet bankok, pénzintézetek, illetve szállodák részére, ahol nagy mennyiségű érték kerülhetnek megőrzésre nap, mint nap. A honlapunkon megtalálja a MABISZ minősítéssel ellátott típusokat, melyek akár risztóval is eláthat. Egy riasztóval felszerelt termék esetén akár 40 millió forintra is köthet biztosítást. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel […]

Wertheim páncélszekrények

Wertheim páncélszekrények belsejében elhelyezett értékekhez egyhamar senki sem fog jogtalanul hozzájutni, hisz a páncélszekrények nyitása kulcs nélkül a legravaszabb tolvajokon is ki tud fogni. A páncélszekrényeket elsősorban a bankok és az ékszerüzletek használják, azonban méret függvényében akár otthoni alkalmazásra is alkalmasak. Éppen ezért, ha a lehető legnagyobb biztonságban akarja tudni értékeit Önnek is ajánljuk. A […]

Páncélszekrények minősített zárszerkezettel

Páncélszekrények minősített zárszerkezettel és két szintes polcrendszerrel is rendelhetőek a honlapunkról. A legtöbb esetben német Wittkopp kulcsos zárszerkezettel vannak ellátva az általunk forgalmazott páncélszekrények, melyek között megtalálhatóak a trezortech és Wertheim termékek.Mi mindig arra törekszünk, hogy minden igényének eleget tegyünk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor kattintson a banktechsafe.hu honlapjára.

Páncélszekrények minősített zárszerkezettel

Páncélszekrények minősített zárszerkezettel és két szintes polcrendszerrel is rendelhetőek. A legtöbb esetben német Wittkopp kulcsos zárszerkezettel vannak ellátva az általunk forgalmazott páncélszekrények. Ám igény esetén kérhető még egy plusz zárrendszer, amely lehet számkombinációs vagy elektronikus. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor kattintson a banktechsafe.hu honlapjára. A magas szakképesítéssel rendelkező munkatársaink bármikor állnak rendelkezésére.