Special Construct Építőipari Kft.

A Special Construct lőtt beton technikával történő szerkezet megerősítéssel foglalkozik. A szerkezet megerősítésre támfalak építésekor, hidak és gabonatárolók esetében lehet szükség.
A lőttbeton technikalényege, hogy vizes- vagy száraz technikával fellövelik a betonmasszát az előre megerősített felületre. A módszer előnye, hogy az építkezés helyszínén végezhető a munka. A gép hátuljában levő keverőedényben összeöntik a cementet és a különféle adalékanyagokat, majd a vizet is hozzáadják, és nagy lénynyomás segítségével keresztülnyomják a fúvókával végződő csövön. A fúvókából az anyag egyenesen a megerősített falfelületre kerül, ahol rövidesen megköt.

Related Posts

Mixerbeton szállítás Budapesten

Amennyiben építkezést kezdene és mixerbetonra lenne szüksége Budapesten (és vonzáskörzetében), Ön a legjobb helyen van! A transzportbeton egyik hasznos tulajdonsága, hogy gyorsan elkészíthető. A folytonos keverés miatt pedig a minőségét illetően mindig egyenletes. A mixerbeton ára a komponensektől függően eltérő lehet. Ami pedig a budapesti transzportbeton szállítását illeti, amiatt sem kell félnie! A cég megbeszélés […]

Tudnivalók a mixerbetonról és a szállításról

Építkezésre adná a fejét? Próbál minél többet tudni a témáról? A KKV-Adó cikkei segédkeznek ebben! A weboldalra ellátogatva Ön is könnyedén áttekintheti a témáról szóló cikkeket. Ilyen pl. a mixerbeton rendeléssel és szállítással kapcsolatos írás, amit a linkre kattintva rögtön el is olvashat. De szolgáltatások és életmód témákról is talál hasznosságokat. A KKV-Adó linken a […]

Térkövezés Debrecen bármelyik részén

Érdekli önt egy profi és határidőre készen lévő térkövezés Debrecenben vagy a környékén? Ha szeretné a legjobb szakembereket megbízni a munkával, akkor mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen mi 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, ezen felül ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk és több éves garanciát is adunk minden általunk végzett munkára.

A felelős műszaki vezető átfogó szakismerete

A lakásunk felújítása során sor kerülhet a tartószerkezet megváltoztatására, ezért az ilyen jellegű átalakításhoz szükségünk van egy remek szakemberre. A felelős műszaki vezető nagy szakismerettel rendelkezik, mivel hatalmas felelősséggel jár a munkája. Ha szeretné megtudni, hogy az építkezéseken milyen feladatokat lát el egy felelős műszaki vezető, akkor lépjen fel a honlapunkra!