Tanárajánló Angoltanár Adatbázis

Angoltanárt keresel? Válassz angol magántanárt a Tanárajánló adatbázisában! Angol nyelvvizsgára készülsz? A Tanárajánló tanári adatlapjai megkönnyítik választásodat. Angol magántanárként ingyenesen kipróbálhatod az oldalt, SMS értesítés, idő- és üzenetalapú konstrukció, és további lehetőségek állnak rendelkezésedre. Tananyagot keresel? A szintezett tematikus Tudástárban magántanárok által feltöltött tananyagok közül választhatsz.

Related Posts

Ha tanárt keresel, válassz minket!

Válaszd a tanarguru.hu weboldalt, ahol a nehéz tárgyak elleni harcot könnyen megvívhatod felkészítő tanáraink segítségével. A tanarguru.hu rendelkezésedre állítja legjobb tanárait, így a másodfokú egyenlet sem lesz ijesztő. A tanarguru.hu-n nyelvtanárok segítségét is kérheted, nyelvvizsgára készüléshez.

Tanulj a Cosmopolitan nyelviskolában

Nincs még nyelvvizsgád, de már égető szükséged lenne rá? Jelentkezz a Cosmopolitan nyelviskolába friss diákként és ízleled meg a nyelvtanulás szépségeit. Megfizethető nyelviskola híréban állunk, így még mélyen sem kell belenyúlnod a zsebedbe a nyelvvizsga megszerzéséhez. Cosmopolitan Nyelviskola Budapest a remek választás!

Online Kémiatanár Közvetítő

Online kémiatanárt keresel? Válassz online kémiatanárt az Onlinetanáron ! Gyors segítséget kaphatsz az Onlinetanár kémia tanáraitól, és azonnali segítséget kérhetsz az Üzenőfalon át is. Chat-en vagy Skype-on át is elérheted kiválasztott kémia magántanárodat. Felveheted vele a kapcsolatot, de ha éppen nincs jelen, időpontot foglalhatsz nála a megtartandó kémia órára ! *** Online kémia korrepetálást vállalsz […]

Vizsgagaranciás OKJ-s képzések!

A Klasszis Oktatás képzései között sok különböző tanfolyam fellelhető. Ilyen például a Szállodai recepciós OKJ és a Mentáhigéniás asszisztens OKJ is. A felnőttoktatást nagy tapasztalattal rendelkező, verzátus oktatók vezetik. Kéréssel akármikor simán fordulhatunk hozzájuk! Illetve az OKJ-s képzéseken túl, mindenkinek hasznos tréningek is vannak a Klasszis Oktatásnál. A kommunikációs és burnout tréningek csak kettő a […]