Tapasztalt könyvelő Budapesten, akár háztól-házig szolgáltatással

Tapasztalt könyvelő Budapesten, akár háztól-házig szolgáltatással egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelését, valamint magánszemélyek adóbevallását vállalja. Több mint 10 év, főleg multinacionális cégeknél szerzett könyvelői munkatapasztalat után úgy döntöttem, hogy egy budapesti könyvelőiroda létrehozása lesz számomra a következő lépés a karrieremben. Üzleti partnereimmel egy ügyfélközpontú, személyes, bizalmon alapuló kapcsolatot szeretnék kialakítani. Emiatt részesítem előnyben kis méretű vállalkozások, többek között egyéni vállalkozók, kis családi Bt-k, Kft-k könyvelését! Nyilván ez nem azt jelenti, hogy nagyobb cégek könyvelését nem vállalom!

Related Posts

Profi könyvelőiroda remek áron

Szeretnél találni egy jó könyvelőirodát valahol a városban? Akkor lépj fel az oldalunkra, mert itt megtaláltad a legjobbat! A könyvelőiroda vállalja minden munkájánál a felelősséget a hatóságok előtt is így a legprecízebb munkát biztosítjuk önnek! Lépjen fel ön is az oldalunkra és tekintse meg a további szolgáltatásainkat is! Oldalunkon megtudhat mindent a munkáinkról!

Egyenleg kft. – Könyvelés

Nagyvállalatok és kisvállalatok és egyéni vállalkozások részére nyújtunk könyvelői szolgáltatást. Cégünk több éves tapasztalattal áll az ön rendelkezésére. Munkatársaink folyamatos képzése biztosítja ön számára a megbízható és pontos könyvelést. Ha kérdése van ingyenes tájékoztatást adunk. Honlapunkon minden fontos információt felraktunk, így kérjük látogassa meg honlapunkat ! Ha könyvelés akkor Egyenleg kft. !

Könyvelő iroda a bajban is segít

Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a Kocsi könyvelő irodát Budapesten. Precíz munkavégzésük, széleskörű tapasztalatuk, két évtizedes könyvelési gyakorlatuk átlendít minket a folyamatos adóváltozások okozta buktatókon. Mindig van tanácsuk az új adózási és pénzügyi helyzetek kezelésére. És ha meggyűlne a bajunk a hatóságokkal, ügyvédjük a segítségünkre siet.

Bízza céges könyvelését a Stabil Kontaktra!

A Stabil Kontakt elsősorban céges könyveléssel foglalkozik. Irodánk célja, hogy megbízható könyvelést biztosítson megfizethető áron. Ügyfeleink számára korrekt, teljesítményarányos tarifát szabunk ki, a munkánkért felelősséget vállalunk, illetve segítséget biztosítunk a bonyolult szakszövegek értelmezésében, és adótanácsadással is szolgálunk a könyvelés mellett. Forduljon hozzánk bizalommal bárminemű gazdasági problémával.