Tengerparti kikapcsolódás

Weboldalunkon azt is megtudhatja, ha Horvátországba készül nyaralni gyerekekkel, akkor hol ideális és gyerekbarát a tengerpart. Horvátországban a part leginkább apró köves és kavicsos, kevés helyen található homokos rész, de természetesen ezek megfelelnek gyermekes családok számára. Természetesen vannak sziklásabb részek is, mely szintén csodálatos látványt nyújt az oda látogatóknak.

Related Posts

Kóstold meg a legízletesebb horvát sajtokat!

Szeretnéd tudni az igazán tradicionális horvát sajtot? Meg akarod kóstolni, ha Horvátországban jársz? Klikkelj honlapunkra és nézz szét bátran a finom tejtermékek terén, így maikor itt jársz, tudni fogod, mit érdemes megvenned és megkóstolnod. A honlapunkon lévő cikkek hasznos anyagokat és infókat tartalmaznak, így sokkal nyitottabb leszel te is az üdülés során.

Horvátország

Horvátország nem csupán annak köszönhetően igen kedvelt a magyarok körében, hogy hazánkból a leggyorsabban elérhető tengerparti ország. Azoknak a többsége, akik jártak már ott, évről évre visszajárnak. Ugyan homokos tengerpartokban nem bővelkedik déli szomszédunk, de Horvátország csodálatos, paradicsomi kavicsos strandjai, történelmi városai, világörökségi kincsei, gyönyörű szigetei és a mediterrán hangulat mindenkit elcsábítanak. Sokan Isztriába látogatnak, […]

Törökországi nyaralás az Inviánál

Törökországi nyaralás az Inviánál most a legjobb áron elérhető az utazni vágyók számára. Ugye Ön is álmodozott már arról, hogy milyen jó lenne, ha kedvező áron juthatna el a világ, olyan pontjaira, ahol még nem járt? Akkor mi most ezeknek az álmoknak a megvalósításában leszünk az Ön segítségére. A honlapunkon minden további információt megtalálhat, amelyre […]

Nyaralás Görögországban, Zakyntos

Nyaralás Görögországban, Zakyntos igazán jó választás lehet. A weboldalunkon nagy számban megtalálhatóak csodás nyaralások a görög szigetre. Amennyiben nem szeretne vagyonokat rákölteni egy-egy nyaralásra, akkor nincs más hátra, mint felkeresni bennünket a honlapunkon, ahol bővebb információval várjuk ezekkel kapcsolatban. Keressen fel bennünket, hogy minden további bővebb információt megtudhasson. Jó utat kívánunk minden kedves érdeklődőnk részére!