Testre szabott reklámok

Előfordult már veled, hogy épp átnézed az e-mailjeidet és meglepődve látod, hogy pontosan azt a szolgáltatást ajánlják neked, amire nem olyan rég Te magad is rákerestél? Tényleg lehetséges ez? Miként lehet a reklám ennyire \”testre szabott\”? A Pénzért Mindenten található bejegyzésben az e-mail marketingről és a feliratkozással működő reklámokról találsz információt. Olvasgass kedvedre!

Related Posts

E-mail marketing kampányok lebonyolítása

Több potenciális vevőt szeretne weblapjára? Vállalata profitálhatóságát növelné? Ilyenkor jön jól az e-mail marketing! Az elektronikus direkt marketing segítségével könnyedén olyan új vevőkre tehet szert, akik tartósan az Ön vállalatát választják majd. A Perfom Média fogyasztói email adatbázisa 550000+ e-mail címet tartalmaz, ami szükség szerint akár életkor, érdeklődési kör, ingatlan stb. módján szűrhető. A folyamatos […]

Cikkek a nagyvilából

Ezen az oldalon keresztül érdekességekről olvashatunk. Pontosabban itt cikkek a nagyvilágból történnek meg. Hírek belföldről, hírek külföldről. Érdekességek, és cikkek egy-két weboldalról és annak tartalmáról ezen a webes blogoldalon keresztül. Persze, az ilyen típusú, jellegű cikkekkel kapcsolatosan a blog oldal szabályai között részletesebben tájékozódhatunk. A hírek, cikkekről a véleményüket is kinyílváníthatják, de ez csak és […]

Váti

Az érdekes cikkek nagyon sok mindenről szólhatnak, de általában a nagyvilág dolgairól próbálják meg a blog írók tájékoztatni az olvasókat. A váti weboldala Váti László személyes blogja, ahol mindenféle kötötlen témájú cikket olvashat. A váti oldala olyan érdekes cikkek gyűjteménye, melyeket a blog írója válogatott össze csupa érdekes témával kapcsolatban.

.com domain regisztráció

Ajándék egy weblaphoz! Kecsegtetőnek tűnik ugye? De ez így igaz, ugyanis ez lehetséges. Amennyiben szeretnél esetleg száz megabájthoz ingyen hozzáférni érdemes ellátogatnod oldalunkra, ahol .com domain regisztrációval kapcsolatos információkat tudhatsz meg arról, hogy mennyibe kerül, és hogyan készülnek el rövid időn belül és hogyan szerezhetők meg a velejáró ajándékok is. Szeretettel várunk!