Tűzmegelőzés, tűzvédelmi tanácsadás, oktatás, szabályozás – ErgoTeamStúdió

Fiatalos vállalkozásunk mögött több évtizedes tapasztalat áll több generációs, családi vállalkozás révén. Foglalkoztat tűzvédelmi szakembert? Rendelkezik tűzvédelmi szabályzattal? Van tűzriadó terve? Gyakoroltatja azt évente? Biztosítja a tűzvédelmi oktatást? Van Önöknél elektrosztatikus feltöltődés elleni védelem?
És még számtalan hasonló kérdés merül fel a tűzvédelmi előírásoknak történő megfelelés kapcsán, ami sokkolóan hathat, de mi segítünk eligazodni, segítünk megfelelni a hatósági szabályozásnak.
Tűzvédelmi szabályzat, dokumentáció készítés, ellenőrzés, oktatás.
Forduljon hozzánk bizalommal!

Related Posts

Műszaki előkészítés tapasztalattal

A Provital Fejlesztési Tanácsadó Zrt. is együtt működik az ajánlatkérővel a legjobb munka érdekében. A műszaki előkészítés során is. A műszaki előkészítés mellett a Provital Zrt. a költségvetési és finanszírozási tervezéssel is foglalkozik. Valamint a szerződés teljesülése során egyaránt komplex és mindenre kiterjedő tanácsadói szolgáltatásokat nyújt a megrendelőnek. Egy ilyen céggel könnyű együtt dolgozni.

Milyen általában a klaszter pályázat?

Egy pályázat megírása általában sosem egyszerű, hiszen fontos, hogy az megfelelően legyen elkészítve, hogy az adott pályázatot megnyerjük. A klaszter pályázat fontos dokumentum, aminek az elkészítésében bármikor segíthetünk. Ha szüksége van erre a szolgáltatásra, akkor tekintse meg az oldalunkat. A klaszter pályázat szükséges lehet, hogy ha támogatásokat szeretnénk igényelni. Nézze meg az ajánlatainkat!

Rendezvényhelyszínek Budapest

Rendezvényhelyszínek Budapest – A főváros tele van kiváló rendezvényhelyszínekkel, így itt különösen igaz a mondás, miszerint, vak tyúk is talál szemet. Természetesen nem árt, ha az ember nem csak vaktában kezd el keresgélni, hanem céltudatosan. Tehát érdemes ellátogatni a cegeshelyszinek.hu weboldalra, ahol egy helyen össze van gyűjtve az összes budapesti rendezvényhelyszín, így könnyebb megtalálni a […]

Kisáruszállító bérlés

Kisáruszállító bérlés kiváló megoldás, különösen abban az esetben, ha nagy méretű bútorok szállításáról van szó. Sokan igyekeznek átlagos méretű személygépjárművükbe bepréselni a nagy méretű tárgyakat, bútorokat, azonban ez így egyáltalán nem veszélytelen, másrészt nagy esély van rá, hogy az autó vagy a bútor, esetleg mindkettő sérül. Éppen ezért jobban teszi, ha inkább kisáruszállítót bérel.