Tűzmegelőzés, tűzvédelmi tanácsadás, oktatás, szabályozás – ErgoTeamStúdió

Fiatalos vállalkozásunk mögött több évtizedes tapasztalat áll több generációs, családi vállalkozás révén. Foglalkoztat tűzvédelmi szakembert? Rendelkezik tűzvédelmi szabályzattal? Van tűzriadó terve? Gyakoroltatja azt évente? Biztosítja a tűzvédelmi oktatást? Van Önöknél elektrosztatikus feltöltődés elleni védelem?
És még számtalan hasonló kérdés merül fel a tűzvédelmi előírásoknak történő megfelelés kapcsán, ami sokkolóan hathat, de mi segítünk eligazodni, segítünk megfelelni a hatósági szabályozásnak.
Tűzvédelmi szabályzat, dokumentáció készítés, ellenőrzés, oktatás.
Forduljon hozzánk bizalommal!

Related Posts

Műszaki előkészítés tapasztalattal

A Provital Fejlesztési Tanácsadó Zrt. is együtt működik az ajánlatkérővel a legjobb munka érdekében. A műszaki előkészítés során is. A műszaki előkészítés mellett a Provital Zrt. a költségvetési és finanszírozási tervezéssel is foglalkozik. Valamint a szerződés teljesülése során egyaránt komplex és mindenre kiterjedő tanácsadói szolgáltatásokat nyújt a megrendelőnek. Egy ilyen céggel könnyű együtt dolgozni.

Milyen általában a klaszter pályázat?

Egy pályázat megírása általában sosem egyszerű, hiszen fontos, hogy az megfelelően legyen elkészítve, hogy az adott pályázatot megnyerjük. A klaszter pályázat fontos dokumentum, aminek az elkészítésében bármikor segíthetünk. Ha szüksége van erre a szolgáltatásra, akkor tekintse meg az oldalunkat. A klaszter pályázat szükséges lehet, hogy ha támogatásokat szeretnénk igényelni. Nézze meg az ajánlatainkat!

Prémium nyomdai anyagok Önnek is

A Regiszter Nyomda már huszonöt éve gyárt kiváló minőségű öntapadós matrica és padlómatrica termékeket, gyakorlatilag nincs olyan nagy hazi cég, aki ne velük gyártatná le igényes nyomdai marketing anyagait. Mert ebben a nyomdában mindig a legkorszerűbb gépeken dolgoznak és ez meg is látszik a minőségen. Válassza Ön is a Regiszter Nyomdát és nem lesz gondja […]

Duguláselhárítás Budapest 06709409292

Lefolyó duguláselhárítás Budapesten és annak környékén,géppel bontás nélkül hétvégén és ünnepnapokon is. Nincs kiszállási díj,sem más egyéb rejtett költségek,az árak fixek és kiszámíthatóak. Bármikor hívhat,akár éjjel is és egy órán belül megérkezem. Mindenféle dugulást vállalok legyen az bármilyen kicsi mert tudom, hogy önnek ez fontos.(295) Megfelelő tapasztalattal és rutinnal,speciális szerszámokkal és gépekkel rendelkezem. Munkám során […]