A fejbőr masszírozás jótékony hatásai

A fejbőrünk és arcbőrünk tele van idegvégződéssel, akupresszúrás pontokkal. Egészségi állapotunk azonnal tükröződik az arcunkon. A masszázs nemcsak pihentet és ellazít, de rendkívül jól csillapítja a fájdalmat és fokozza a szellemi teljesítőképességünket.
Aki gyakran küzd fejfájással, migrénnel, mindenképpen masszírozza a fejbőrét, mely valójában nemcsak a fejbőrt lazítja, hanem a nyakizmokat és vállakat is. Gyakran tapasztaljuk, hogy a fejfájós emberek vállizmai folyton nagyon feszültek. A fejbőr masszírozás remek módja ezen izmok ellazítására. A fejmasszírozás hatására megélénkül a vérkeringés és a nyirokkeringés is. Így a salakanyagok gyorsabban távoznak. Az arcmasszírozás a kötőszövetekre van nagyon jó hatással, így a ráncmegelőzésben és az arcbőr megereszkedésének elkerülésében élen jár.

Related Posts

Mire jó a fejmasszírozó?

Sokat gondolkodtál, vajon mire is jó a fejmasszírozó? Tényleg van-e haszna annak, hogy egy eszközzel a fejedet masszírozd? Nos, a jó hírünk az, hogy tényleg van, méghozzá több is! Bizonyított tény, hogy a masszírozás relaxáló hatással van a teljes szervezetünkre, beleértve az idegrendszert is. A stressz leginkább a vállak, nyak és fejbőr részen koncentrálódik. Ez […]

Páros masszázs Budapest: látogasson el szalonunkba!

A masszázs évezredek óta áll az emberiség szolgálatában, és mindegy, hogy ellazulásról, vagy új energiákkal való feltöltődésről, esetleg az egészség helyreállításáról van szó, mindig remek választásnak bizonyul. A páros masszázs Budapest kedvelt szalonjában várja azokat az érdeklődőket, akik barátnőjükkel, édesanyjukkal, vagy partnerükkel szeretnének elmerülni a masszíroztatás varázslatos világában. Páros masszázs Budapest- szalonunk Önt is várja!

Remek masszőr itt!

Mi a véleményed azokról a masszőrökről, akik manapság házhoz jönnek? Igen! Házhoz is jönnek, így ki sem kell mozdulnod otthonról! Ha vágysz egy kis felfrissülésre vagy csak egyszerűen azt szeretnéd, hogy a hátfájásod vagy éppen az ízületi bántalmaid elmúljanak, akkor kattints és meglátod, hogy milyen kedvező áron juthatsz hozzá egy masszőrhöz.

Masszázs a fővárosban!

Lehetséges, hogy a masszázs pesten házhoz menjen, jobban mondva akár otthonába is elmegyünk és ott igénybe veheti szolgáltatásainkat, amennyiben igény van rá. Oldalunkra kattintva ön is megtekintheti elérhetőségünket, szolgáltatástípusainkat, ezeknek a pozitív hatását a szervezetre, valamint a masszázs árainkat is. Ne habozzon tovább ön sem, amennyiben kényeztetni szeretné testét, akkor forduljon hozzánk bizalommal!