A kókuszolaj, mint fogyasztószer

A kókuszolaj közepes szénláncokból épül fel, ami azt jelenti, hogy nem tapadnak meg, hanem rögtön felszívódnak, így energiává alakulnak át nem pedi zsírpárnává. A kókuszolaj fokozza a pajzsmirigyműködését és ezáltal az anyagcserét is.

Related Posts

Fogyókúra: Hogyan legyen hatásos?

Segítünk neked, hogy tudd, és felismerd az alapvető hibákat, amelyeket fogyókúrázás közben követnek el. A fogyókúra menete lehet testre szabott, válaszd ki a neked leginkább tetsző és működő fogyókúrát. Segítségünkkel folyamatosan tippeket, trükköket sajátíthatsz el! A szervezet úgyis megköveteli a számára fontos dolgokat – akár beviszed, akár nem. Tudd, ismerd fel, hogy mire van szükséged!

Fogyókúra tippek

A fogyókúrához bizony idő kell. Bármilyen hangzatos, vagy divatos fogyási módszert követünk, nincs olyan, hogy az eredmény egyik napról a másikra jelentkezik. Éppen ezért van egy nagyon fontos dolog, ami az eredményes testsúlycsökkenéshez kell. Ez nem más, mint a kitartás. Emellett persze vannak olyan trükkök, amivel segíthetjük a folyamatot. Érdemes például folyadékbevitelünkre figyelni. Oldalunkon további […]

Diéta egészségesen és okosan

A fogyókúra vagy diéta nem mindig a jó megoldás, mert legtöbbjük igen káros lehet az egészségre és ráadásul teljesen hatástalanok is. Rengeteg fogyókúrás és diétás módszer létezik, melyeket az egekig magasztalnak, de az adott diéta vagy fogyókúra káros következményeit már nem írják le, melyekkel a fogyókúrázó csak a kipróbálásakor szembesül. A fogyókúra vagy diéta nem […]

Fogyj hatékonyan!

A mai világban rengeteg elhízott ember él, vagy olyan, akit fenyeget az elhízás veszélye. A legtöbben már kipróbáltak valamilyen zsírégető vagy fogyókúrás diétát, esetleg más fogyókúrás módszert. A hatékony fogyókúrához elengedhetetlen a kalóriatáblázat ismerete és használata. Oldalunkon hasznos tanácsokat kaphatsz, hogy minél hamarabb megszabadulj a súlyfeleslegtől.