Nemcsak egy mikrobuszt bérelhet, hanem akár egy egész flottát

Mikrobusz bérlés egy alkalomra, vagy akár több hónapra is. Nálunk minden igénytípusra talál mikrobuszt. A munkások napi szállítása, vagy egy üzleti út több munkatárssal, céges vagy családos utazás. Mindegyikhez más és más típusú mikrobuszt bérelhet törökbálinti központi telephelyünkön. Lehetőséget adunk a helyszíni kipróbálásra, tesztvezetésre. Ha, elárulja a mikrobusz kölcsönzés célját, akkor tudunk ajánlani is kisbuszaink közül. Mikrobusz bérlés Budapesti címeken is, mert kiszállítást és helyszíni átadás átvételt is tudunk biztosítani. Várjuk hívását a +36-30-250-9999 telefonszámon.

Related Posts

Mitől sikeres a mikrobusz bérlés szolgáltatás?

Mire alapozzuk a mikrobusz bérlés szolgáltatásunk sikerét? Arra, hogy egy mikrobusz kevesebbet fogyaszt mint két másik autó. Aztán arra, hogy a Szeged Transzfer szolgáltatásában sofőr nélkül is lehet járművet bérelni, így nem kell egy idegennel együtt utazni. A járművek kiváló állapota, megfelelő felkészítése további remek ajánlólevél. Ha ez nem lenne elég, akkor még ott vannak […]

Béreljen autót akár azonnal!

Az Autókölcsönző Klub egy budapesti autókölcsönző szalon, ahonnan személyautókat, kishasznongépjárműveket, illetve mini buszokat is bérelhet, kedvező áron, jó minőségben, egy, vagy akár több napra is! Szalonunkban arra törekszünk, hogy minden tőlünk bérbe vevő ügyfelünk megtalálja kínálatunkban azt a járművet, melyre szüksége van. Különleges alkalmak esetén akár sofőrt is tudunk biztosítani a járműhöz.

Kedvező árú autómentés külföldről

A Lisztes autószállítás szolgáltatását bárki igényelheti, aki autójával bajba került és nem tud hazamenni. A biztonságos autómentés külföldről könnyedén megoldható és igazán nem kerül sokba. Érdemes a szolgáltatást telefonon igényelni, és a segítség azonnal elindul a helyszínre. A terepjáróhoz egy billenőplatós tréler tartozik, amely 5 méter hosszú, így nagyobb autó is kényelmesen elfér rajta.

Tankoljon jobb árakon üzemanyagkártyával

Az üzemanyag költség optimalizálás egyik leghatásosabb eszköze az üzemanyagkártya. Egyrészt az üzemanyag kártyával történő fizetés jóval biztonságosabb mintha készpénzzel fizetne útjai során. Költségeinek elszámolása, számlázása egyszerű: központi fiókján keresztül bármikor lehívhatja költségszámláit és vállalkozásának könyvelésébe illesztheti. Kényelmes számlázás mellett biztosíthatja költségeinek jobb átláthatóságát, könnyebb kezelhetőségét. A töltőállomásokon elérhető kedvezmények a kártya révén akár már egy […]