Páncélszekrények minősített zárszerkezettel

Páncélszekrények minősített zárszerkezettel és két szintes polcrendszerrel is rendelhetőek. A legtöbb esetben német Wittkopp kulcsos zárszerkezettel vannak ellátva az általunk forgalmazott páncélszekrények. Ám igény esetén kérhető még egy plusz zárrendszer, amely lehet számkombinációs vagy elektronikus. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor kattintson a banktechsafe.hu honlapjára. A magas szakképesítéssel rendelkező munkatársaink bármikor állnak rendelkezésére.

Related Posts

Biztonságos páncélszekrény

Biztonságos páncélszekrény mindazok számára, akik szeretnék értékeiket valóban biztonságban tudni. Egy bejárati ajtó általában nem jelent komoly kihívást a betörő számára, azonban a páncélszekrény könnyen visszarettenti a behatolót. A páncélszekrényekre leginkább ékszerüzletekben és bankokban van szükség, de a kisebbeket, amik kifejezetten háztartások számára lettek létrehozva és viszonylag elérhető áron lehet hozzájuk jutni.

Páncélszekrény a banktechsafe webáruházból

Páncélszekrény a banktechsafe webáruházból! páncélszekrények teljes kínálatát megtekintheti a banktechsafe.hu weboldalára látogatva. Az effajta páncélszekrények erős és magas biztonságú értékhatárral rendelkeznek. A kínálatunkban több méret közül válogathat, az igényeinek megfelelően. Alkalmazhatóak otthon, irodában, bankban vagy éppen ékszerüzletekben is. Bővebb tájékoztató jellegű információt a honlapunkon talál.

Páncélszekrény ár

Páncélszekrény ár megtekinthető banktechsafe.hu oldalára kattintva. Kiváló választás lehet bankok, pénzintézetek, illetve szállodák részére, ahol nagy mennyiségű érték kerülhetnek megőrzésre nap, mint nap. A honlapunkon megtalálja a MABISZ minősítéssel ellátott típusokat, melyek akár risztóval is eláthat. Egy riasztóval felszerelt termék esetén akár 40 millió forintra is köthet biztosítást. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel […]

Wertheim páncélszekrények

Wertheim páncélszekrények belsejében elhelyezett értékekhez egyhamar senki sem fog jogtalanul hozzájutni, hisz a páncélszekrények nyitása kulcs nélkül a legravaszabb tolvajokon is ki tud fogni. A páncélszekrényeket elsősorban a bankok és az ékszerüzletek használják, azonban méret függvényében akár otthoni alkalmazásra is alkalmasak. Éppen ezért, ha a lehető legnagyobb biztonságban akarja tudni értékeit Önnek is ajánljuk. A […]