Vizsgagaranciás OKJ-s képzések!

A Klasszis Oktatás képzései között sok különböző tanfolyam fellelhető. Ilyen például a Szállodai recepciós OKJ és a Mentáhigéniás asszisztens OKJ is. A felnőttoktatást nagy tapasztalattal rendelkező, verzátus oktatók vezetik. Kéréssel akármikor simán fordulhatunk hozzájuk! Illetve az OKJ-s képzéseken túl, mindenkinek hasznos tréningek is vannak a Klasszis Oktatásnál. A kommunikációs és burnout tréningek csak kettő a listából. De ha van már munkája és csak az informatikában akarná némelyest tovább képezni magát, úgy is is jó oldalon van! A weblapon négy-öt számítástechnikai tanfolyamból is válogathat a tanulni vágyó (pl. Excel táblázatkezelés). De ha Ön az Európai Uniós pályázatíró tanfolyamról vagy Szociális gondozó és ápoló OKJ-ről akarna részleteket megtudni, akkor tegyen egy látogatást a Klasszis Oktatás honlapjára és nézze át a felnőttoktatás részleteiről szóló tudnivalókat! A \”Kedvezmények\” menüpont alatt található emailes kupon bármely tanfolyamokra beváltható!

Related Posts

Pénzügyi ügyintéző tanfolyam felnőttképzésben

Korunk egyik legjobban menő ágazata a pénzügy világa. Bár egyre nagyobb igény van pénzügyi ügyintézőkre és munkatársakra, nem mindenki rendelkezik megfelelő képzettséggel a szakmában, így óriási előnnyel indul az, aki megfelelő tudást birtokol. Ezt a tudást biztosítja az EFEB pénzügyi ügyintéző tanfolyam, professzionális keretek között. A kurzus elvégzése egy folyamatosan felfelé ívelő karrier kezdete, valamint […]

Kezdő AngularJS tanfolyam

Kezdő AngularJS tanfolyam az itfactory.hu weboldalon. A tanfolyam oktatója Cserkó József, időtartama pedig 25 óra. A tanfolyam célja, hogy a tanuló profi webes szerkesztővé váljon, ezt a tudást pedig élő példákon keresztül lehet elsajátítani. Ezt a tanfolyamot a nagy testvér (G) hozta létre, hogy könnyebb legyen komplex alkalmazásokat fejleszteni Javascript nyelven. Itfactory.hu – tanulj és […]

Szempilla tanfolyam

Szempilla tanfolyam elérhető kedvező áron kezdőknek és haladóknak egyaránt a Szempilla Akadémiánál. Itt jelentkezhet az ország legjobb szempilla tanfolyamaira az ország 26 pontjából. Képzéseink után garantáltan profivá válik, hiszen a Szempilla Akadémia már 4 éve a szempilla tanfolyamok királya. További információkért látogassa fel a szempillaakademia.hu weboldalt, majd vegyen részt szempillaképzéseink egyikén.

Javascript haladó képzés

Javascript haladó képzés fejlesztőknek az itfacatory.hu weboldalon, ha szeretnének megismerkedni a legújabb technológiákkal. 30 és 40 óra alatt sajátítható el e programozási nyelv mesterfokon, pár hét alatt megtanulható, hogyan írható rendezett, könnyen áttekinthető kód JavaScriptben. Izgalmas és érdekes kihívást jelent a szerver-kliens kommunikáció megértése, a mobilalkalmazások fejlesztése.