AutósHírügynökség – Valódi segítség az autós ügyekben

Ne tekintsd úgy a műszaki vizsga időpontjára, mintha egy szükséges rossz lenn! Engedd, hogy egy független műszaki vizsga szakértő segítsen Neked! Az AutósHírügynökség.hu honlapon díjmentes szakértői segítséget kapsz a műszaki vizsga világából. Sőt, ez még nem minden: a weboldalon akciós műszaki vizsga árak szerepelnek! Így még olcsóbb is lehet a műszaki vizsgád! Szuperül hangzik, ugye? Kattints a weboldalra a részletekért!

Related Posts

Béreljen autót akár azonnal!

Az Autókölcsönző Klub egy budapesti autókölcsönző szalon, ahonnan személyautókat, kishasznongépjárműveket, illetve mini buszokat is bérelhet, kedvező áron, jó minőségben, egy, vagy akár több napra is! Szalonunkban arra törekszünk, hogy minden tőlünk bérbe vevő ügyfelünk megtalálja kínálatunkban azt a járművet, melyre szüksége van. Különleges alkalmak esetén akár sofőrt is tudunk biztosítani a járműhöz.

Olajcsere és műszaki vizsga

Olajcsere, benzines és dízel autók komplett olajcseréje. Széles palettájú motorolajokkal, gyári minőségben. Levegő és olajszűrők szakszerű cseréje, megfelelő célszerszámokkal. Gyorsszerviz szolgáltatásunk egyik legnépszerűbbje az olajcsere, mely valóban gyors szolgáltatás, mivel nagyon hamar készen vagyunk autójával. Természetesen vannak különleges műszaki tartalommal megáldott autók, ám ezek esetében is igyekszünk gyorsan elkészülni. Műszaki vizsga, bármilyen típusú gépjármű műszaki […]

Kedvező árú autómentés külföldről

A Lisztes autószállítás szolgáltatását bárki igényelheti, aki autójával bajba került és nem tud hazamenni. A biztonságos autómentés külföldről könnyedén megoldható és igazán nem kerül sokba. Érdemes a szolgáltatást telefonon igényelni, és a segítség azonnal elindul a helyszínre. A terepjáróhoz egy billenőplatós tréler tartozik, amely 5 méter hosszú, így nagyobb autó is kényelmesen elfér rajta.

Tankoljon jobb árakon üzemanyagkártyával

Az üzemanyag költség optimalizálás egyik leghatásosabb eszköze az üzemanyagkártya. Egyrészt az üzemanyag kártyával történő fizetés jóval biztonságosabb mintha készpénzzel fizetne útjai során. Költségeinek elszámolása, számlázása egyszerű: központi fiókján keresztül bármikor lehívhatja költségszámláit és vállalkozásának könyvelésébe illesztheti. Kényelmes számlázás mellett biztosíthatja költségeinek jobb átláthatóságát, könnyebb kezelhetőségét. A töltőállomásokon elérhető kedvezmények a kártya révén akár már egy […]