Béreljen autót akár azonnal!

Az Autókölcsönző Klub egy budapesti autókölcsönző szalon, ahonnan személyautókat, kishasznongépjárműveket, illetve mini buszokat is bérelhet, kedvező áron, jó minőségben, egy, vagy akár több napra is!
Szalonunkban arra törekszünk, hogy minden tőlünk bérbe vevő ügyfelünk megtalálja kínálatunkban azt a járművet, melyre szüksége van. Különleges alkalmak esetén akár sofőrt is tudunk biztosítani a járműhöz.

Related Posts

AutósHírügynökség – Valódi segítség az autós ügyekben

Ne tekintsd úgy a műszaki vizsga időpontjára, mintha egy szükséges rossz lenn! Engedd, hogy egy független műszaki vizsga szakértő segítsen Neked! Az AutósHírügynökség.hu honlapon díjmentes szakértői segítséget kapsz a műszaki vizsga világából. Sőt, ez még nem minden: a weboldalon akciós műszaki vizsga árak szerepelnek! Így még olcsóbb is lehet a műszaki vizsgád! Szuperül hangzik, ugye? […]

Nemcsak egy mikrobuszt bérelhet, hanem akár egy egész flottát

Mikrobusz bérlés egy alkalomra, vagy akár több hónapra is. Nálunk minden igénytípusra talál mikrobuszt. A munkások napi szállítása, vagy egy üzleti út több munkatárssal, céges vagy családos utazás. Mindegyikhez más és más típusú mikrobuszt bérelhet törökbálinti központi telephelyünkön. Lehetőséget adunk a helyszíni kipróbálásra, tesztvezetésre. Ha, elárulja a mikrobusz kölcsönzés célját, akkor tudunk ajánlani is kisbuszaink […]

Greenautokolcsonzo.hu

Greenautokolcsonzo.hu – Mégis miért éri meg ide ellátogatni? Számos olyan élethelyzet adódik, amikor az embernek nagy szüksége volna egy nagyobb autóra, legalábbis egy olyanra, ami alkalmas nagy mennyiségű áru vagy nagyobb bútorok szállítására. A személygépjármű általában nem a megfelelő jármű, azonban sokan mégis így próbálnak spórolni. Holott haszongépjármű bérléssel gyakran sokkal jobban jár anyagilag.

Duracell autó akkumulátor online

Duracell autó akkumulátor online jutányos árakon az akku-elem.hu webáruházban. Manapság mindent rendelünk miért ne tehetnénk ezt az akkumulátorral is. Az akku-elem.hu webáruházban megtekintheti az akkumulátorok széles választékát. Tudjuk, hogy a döntés nem egyszerű, így a weboldalon feltüntetett telefonszámon, akár segítséget is kérhet a webáruház munkatársaitól, hogy biztosan jó döntést tudjon hozni.