Gyermekbarát szállás az oxigenhotel.hu weboldalon

Gyermekbarát szállás az oxigenhotel.hu weboldalon elérhető. Négy csillagos szállodánkban több mint 100 gyermekbarát szolgáltatás, babarát felszerelés, valamint baba-animáció is található. 10 év alatti gyerekeknek minden teljesen díjmentes. Látogassa fel az oxigenhotel.hu weboldalt a kristálytiszta levegőjű bababarát szálloda további információiért, hiszen most tavaszi akciónk csak Önre vár!

Related Posts

Gyerekbarát szállás teljes felszereltséggel

Gyerekbarát szállás teljes felszereltséggel, ahonnan nem hiányozhat sem a felnőttek sem a gyerekek számára, a nagyon fontos felszerelés. A megújult wellness részlegünkben, élményekben gazdag napokat tölthet, családjával. Az élménymedence és a gyermekmedence, a felnőttek és a gyerekek kedvence, amit nap, mint nap, igénybe is vesznek. Nálunk, garantáltan nagyon jól fogja érezni magát, családjával!

Balatoni szállás

A balatoni szállást foglald le nálunk és élvezd az itteni környezetet. Az egyik csodája a Balatonnak a visszhang. A visszhang jelensége valójában a 18-ikszázad közepe, a mostani apátság felépítése óta létezett. A Visszhang-dombon felállított úgymond „Echo-kőtől\” elkiáltott szavak az apátság északi oldaláról verődtek vissza, és mindössze két másodperc alatt téve meg az oda-vissza közel hétszáz […]

Gyermekbarát szállás teljes körű wellnessel

A gyermekbarát szállás teljes körű wellnessel korrekt áron elérhető az oxigenhotel.hu weboldalon. Sok családos számára okoz problémát, hogy olyan szálláshelyet találjon, amely a kicsik igényeinek is maximálisan megfelel. A gyerekbarát szállodák egyik legkedveltebbje várja mindazokat, akik családdal utaznának, de a wellness nyújtotta kikapcsolódásról sem mondanának le. Foglaljon szállást nálunk, most különösen megéri!

Gyerekbarát szállás családok részére

A gyerekbarát szállás családok részére nyújt wellness szolgáltatásokat. Ilyen az Oxigén Hotel, melyet kifejezetten gyermekes családok részére alakítottunk ki úgy, hogy a család minden tagja feltöltődhessen nálunk. Gyermekeknek all inclusive ellátást nyújtunk, napi ötszöri étkezéssel, és nassolási lehetőségekkel, míg a felnőttek ZEN SPA szolgáltatásainkat élvezhetik. Higgye el, a pihenés Önnek is jár!