Szebb Életért Központ – Vízionizátor az egészségért!

A vízionizátor japánból indult hódító útjára egyre nagyobb hírnévre téve szert. A vízionizátor egy olyan magas antioxidáns forrás mely otthonunkból bármikor hozzáférhetünk. A vízionizátor lúgos vizének antioxidáns hatása a benne levő szabad elektronos sokaságából ered. Ezek az elektronok semlegesítik a testben felhalmozott pozitív többlettöltésű szabad gyököket. A vízionizátorok lúgos vize ionos állapotban tartalmazza szervezet számára hasznos ásványi anyagokat, így sokkal jobban hasznosulnak, mintha csak elemi, vagy kötött állapotban lennének így az ásványvizekben is. A vízionizátorok a víz elektrolízise során átalakítják a víz klaszterméretét kisebbre, ezzel jobb hidratálást tesznek lehetővé. Az elhízás a szervezetünk védekező mechanizmusa. Testünkben felgyülemlett salakanyag (amit a szervezet nem képes már kiválasztani) zsírsejtekben raktározódnak. Ha nő a méreganyag bevitel, és nem tudjuk hatástalanítani, szervezetünk védekezés képen zsírraktárak növekedését serkenti. A vízionizátor lúgos vize hatástalanítja a mérgeket, így szervezetünk ki tudja választani ezeket. Természetes úton indul el a fogyás, amit semmilyen más csodagyógyszer nem garantál.

Related Posts

Acai Berry 900 – elengedhetetlen a fogyáshoz

Az Acai Berry termék az acai bogyók jótékony hatását használja fel, mégpedig azt, hogy rendkívül magas az energiatartalmuk. Ennek köszönhetően remekül alkalmazható a diéta részeként. Tanulmányok kimutatják, hogy az acai bogyók a világ legtáplálóbb élelmiszerei közé tartoznak, amelyek segítenek a fogyásban. Az Acai Berry 900 megrendelhető a webáruházunk honlapján!

Sikeres fogyókúra kalóriaszámlálással

Számtalan fogyókúrás módszer létezik, de a legtöbbjük nem működik, sőt igen káros a szervezetre még akkor is, ha rövid ideig végezzük. Mielőtt valamilyen gyors fogyást ígérő  fogyókúrába kezdene ezt mindenképpen fontolja meg. Ha valóban szeretne lefogyni, akkor ne a gyors fogyást ígérő módszereket keresse. A sikeres fogyókúra egyik módszere a kalóriaszámlálás. A sikeres fogyókúra nem […]

Fogyás felülésekkel

Nem épp a legkellemesebb időtöltés hasizomgyakorlatokat végezni, de nagyon hasznos felülésekkel turbózni fel a fogyókúránkat. Segít a zsírpárnák eltüntetésében és a has formálásában. De csak akkor hatásos, ha legalább 20 percet tornázunk, mert a zsírégetés csak ennyi idő után indul be. Persze a felülések több, mint 20 percen át nem mindenki számára kivitelezhetők, így melegítsünk […]

Fogyókúra: Hogyan legyen hatásos?

Segítünk neked, hogy tudd, és felismerd az alapvető hibákat, amelyeket fogyókúrázás közben követnek el. A fogyókúra menete lehet testre szabott, válaszd ki a neked leginkább tetsző és működő fogyókúrát. Segítségünkkel folyamatosan tippeket, trükköket sajátíthatsz el! A szervezet úgyis megköveteli a számára fontos dolgokat – akár beviszed, akár nem. Tudd, ismerd fel, hogy mire van szükséged!